Welkom!

Zaterdag 19 oktober zijn we wegens een catering gesloten!

Wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op 06 3402 5342

Ceylon Afhaalrestaurant te Oosterwolde biedt een zeer uitgebreide menukaart. Bezoekers die eerder in Sri Lanka zijn geweest herkennen onmiddellijk de authentieke keuken. De Sri lankaanse curry (gerecht) is zowel in de milde (standaard) als in de pittige (speciaal melden) vorm leverbaar. En bent u vegetariër of wilt u af en toe vegetarisch eten? Wij werken aan een nog uitgebreider aanbod vegetarische curries.

De Sri lankaanse keuken is te vergelijken met de Indiase keuken. De gerechten zijn zeer smaakvol en heerlijk gekruid. Op het menu staan zowel milde als pittige gerechten, geserveerd met witte en/of gebakken kruidige rijst. Naast groente gerechten staan op onze kaart vlees en vis gerechten. Uiteraard hebben wij een uitgebreide vegetarische menulijst.
Wist u trouwens dat kenmerkende Nederlandse groenten als boerenkool ook op een Srilankaanse manier klaar gemaakt kunnen worden? Naast gerechten verkopen wij ook snacks zoals vlees/vis/vegetarische balletjes, bladerdeegflapjes, gefrituurde linzenballetjes en diverse zoete en hartige snacks.
Wilt u kennis maken met de originele Srilankaanse keuken? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wij verwelkomen u graag om kennis te maken aan de Jan Frankensingel 26 in Oosterwolde.

OPENINGSTIJDEN:

Afhaal: zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 uur.

Telefonische bestellingen: vanaf 15.30 uur

Pinnen bij ons niet mogelijk!